En ny bok är född

En värld av änglar
meditation och ljusarbete

Boken är skriven genom änglar för att hjälpa människor i den nya tid vi står inför. Den handlar om hur änglarna kan hjälpa oss att må bra i skiftet mellan det gamla och det nya. Och hur du kan sprida ditt ljus till andra.  

190:- + porto 44:-

Obs! Portot kan bli dyrare om du köper fler än en bok.

I boken delar författaren Ann Gripenlöf med sig av sitt andliga uppvaknade som skedde under en resa till Guatemala där ett jordskalv skakade om och väckte hennes medvetenhet. Hon berättar även hur ärkeängeln Metatron gav henne uppdraget att sprida änglarnas ord för att hjälpa människor till lugn och framtidstro i den nya tiden.
För mer information om bokens innehåll scrolla ner.

Klicka här för en kort intervju med Ann Gripenlöf och se en video om boken»

Vi har haft releasefest live!

Du lär dig att vara närvarande i meditationen genom att inleda med avslappning och jordning.
Ann Gripenlöf är utbildad meditationsledare med lång erfarenhet. I boken delar hon bland annat med sig av sina erfarenheter genom att ge handledning i hur du kan leda andra i meditation. 

Lyssna på några av meditationerna i boken. Videon startar med en kort introduktion.
Klicka på Titeln så länkas du till videon på YOU TUBE.

I boken finns flera olika exempel på LJUSARBETE som du kan göra själv eller tillsammans i en grupp. Med hjälp av övningar lär du dig att rikta energi till ett specifikt område eller sammanhang.

Gå i frid du vackra själ. Vet att du är älskad och omsluten.

Vet att vi är många som hjälper dig på din väg. Tveka aldrig att

be om hjälp. Det är vår uppgift att hjälpa dig.

Text ur boken av ängeln Gabriel

ANN GRIPENLÖF BERÄTTAR OM HUR BOKEN TOG FORM

EN ÄNGEL MOT MITT BRÖST

Nyckelviken 14 juni 2018. Trädgården är magisk. Trots dagens tidiga timma badar den redan i solsken och värme. Jag är tillsammans med Anette Tamm som ska fotografera mig. Att få fina bilder på mig är en dröm som nu förverkligas. Vi söker oss till skuggan. Finner den i den Japanska delen av trädgården. Dricker örtte och landar. Söker oss vidare in i pilkojans skugga. Känner mig inte helt bekväm framför kameran men till min hjälp kommer små älvor. Sätter sig på grenar och blad. Får mig att slappna av och skratt. Jag är helt omgiven av dessa ljuvliga små varelser som visar glädje över att vi kommit dit. Som så gärna vill vara med. Kameran tar bild efter bild.

Läs MER på PDF och se fler bilder HÄR »

Betalningsinformation och leverans.

Vill du köpa flera böcker, skriv dina önskemål i meddelanderutan. Vi levererar boken tillsammans med en faktura som ska betalas inom 10 dagar. Du kan även Swisha betalningen direkt till förlaget. Var snäll och skriv även detta i meddelandet. Du kommer då att få förlagets Swish-nummer tillsammans med boken.

Leverans tar normalt 5-7dagar från beställning till leverans beroende på omständigheter, samt vilken dag vi fick beställningen.

Om du av någon anledning ångrar ditt köp så har du rätt att göra detta inom 14 dagar från leveransdatum. Du står själv för returkostnaden och pengarna återbetalas så snart vi fått boken i samma skick som den var i då den skickades ut.

Har du några frågor? Är du en butik eller Webbshop och vill köpa boken till F-pris ? 
Mejla oss så hjälper vi dig med alla dina frågor. anettetamm@hotmail.com 
Norna house of communication AB

org.nummer: 556468-2507
Adress
Kyrkänget 850, 845 62 Svenstavik.  

Beställ boken HÄR!

190:- + porto 44:-

Beställ ditt ex av
” En Värld av Änglar, meditationer och ljusarbete ”

Obs! Se till att all din information är korrekt innan du skickar din beställning.
Portot kan bli dyrare om du köper fler än en bok.